31.1.12

Jogging di kenduri kahwin Shikin. Apakah???

Assalamualaikum wbt.

Mahap ye kawan-kawan yang lain,hari ni baru nak post entry. Bukan apa,la ni baru dapat hidayah gamaknya. Hehe. Okey aku compilekan dua cerita dalam satu entry orait?

Alkisah 1:

We went for a jogging,kononnya =='. Hahaha. Sebenaqnya pi berjalan sahaja ye deknon dan kaknon sekalian. Dream on la kalau nak jogging sangat. Plus,finally geng 4 kepala dapat bersatu,even though cuti sem tak berapa nak sekali.







nampak dak nur disitu? tanda keberkatan boleh kawin awal. kehkeh.



Satu benda ja yang aku tak suka kalau pi jogging dengan depa ni,lepas jogging mesti nak melalut pi nasi kandaq. Penat-penat berjalan punya jauh,akhirnya tewas dekat roti canai sekeping kuah parpu taruh atas sambil kepala teleng macam gaya mamak. Haih!


Alkisah 2


New year tahun ni,kawan kelas kami dah melangsungkan perkahwinan dengan jejaka pilihan dia yang merangkap jiran depan rumah dia. Yup,depan rumah dia. Sweet isn't? Dia dah bernikah 01.01.2012 tapi kenduri dilangsungkan 29.01.2012 yang lepas. Kali ni,Wani kena tinggal since dia nak balik Muadzam dah,so  tata Wani. Hahaha. Kali ni,aku,Fatin,Wida,Farah dan Fatin Abdullah yang pi kenduri tu,jalan serupa macam jalan kami yang punya tapi hati dok neves,lutut bergetaq tak pernah pi kenduri kawan sendiri. Hahaha.

classmates kami jugak,Fizah dan Azah. Aku bet lepas ni turn depa plak. kih3







Oh,lepas kenduri kami pun balik rumah. Okey sila jangan percaya. Kami pi Megamall Pacific,niat nak pecah rekod nak main bowling pakai baju kurung tapi tak kesampaian sebab ada tournament kat situ ==' So,kami pi la kat wayang and movie Journey 2 pun tinggal front row ja. So,kami decide tengok movie Sumpahan Kum-kum and please believe me,cerita ni sangat teratur plotnya,seram yang amat menjadi,perfect sangat. RM 9 pun rasa berbaloi,walaupun ada yang tengok celah-celah selendang. Kihkihkih.






2 kuman kumin:

bestiesbeat said...

wida: caah..hg combine skali norhhhh...bguih2 ! hehe :) ak pnya la dok tggu sapa la yg nak update

Cik Ca'ah said...

hahaha,tau dah. memang tugas aku punya.

 
Blogger design by Laila Mahfol