30.4.12

non-stop WORKING - THNINKING !

Assalamualaikum w.b.t...

Lama x menyinggah kat sini,tiba-tiba keluar tajuk entri yang bajet omputeh dan poyo habissss...hehe
Aku cuma nak luahkan perasaan je yang aku nie hampir dah jadi macam pekerja awam, padahal cuma pelajar yang berstatus mahasiswa je. Minggu lepas minggu yang sangat memenatkan, boleh dikatakan aku la pelajar yang paling sibuk masa tue...haha, tau nak bajet baguihhh je !
Dari hari Isnin sampai la hari Jumaat,tak sempat aku nak rehat..mula-mula ada ujian 2, lepas tue siapkan assignment one by one sampai hari Jumaat ada ujian 2 lagi. Perggghhhh...memang macam robot aku tiap-tiap hari, pi kelas,dengaq lecture,balik siapkan assignment,kemudian study untuk test. Masa tidoq aku memang takdak macam biasa la..paling lma tidoq pun 5jam je. Habis je test aku hari jumaat tue,terus keluar enjoy sampai pukul 11malam,nak lepaskan stress la katakan. Dan bila sampai hari hari sabtu dan ahad aku,jadi macam gambaq kat bawah nie la...hehe. Tapi kadang-kadang tue baguihhh jugak, kita sudah terbiasa dengan kesibukan buat kerja..bila time takdak keja terus kita akan rasa tak boleh dok diam !

 

# Dah masuk minggu ke-10 untuk semester nie, ada 1lagi test ekonomi yang menanti dan minggu yang penuh dengan aktiviti...wish me luck ^_^

0 kuman kumin: