4.2.12

Apa Makna Joging Kalau...

Hahahaha...bila nak tulis entri ni, aku sendiri nak tergelak sebab apa motif kami joging kalau....


1. Bergosip macam-macam kisah in 4 minutes
Alkisahnya begini.  Pada waktu pagi yang hening, kami bertolak dari rumah ke tempat joging (bajet jauh tapi belakang rumah je pun) dengan penuh semangat yang jitu dan satu iaitu nak sihat.  Dalam tengah seronok berjoging tu, kami pon mngeluarkan cerita bak wartawan hiburan pencen.  Di sini aku sediakan video untuk tontonan dan hiburan saja, diharap viewers tak terasa dengan isi kandungan di dalamnya sebab ada jugak la yang terkutuk secara tak sengaja. *harap maaf kawan-kawan huhuhu
Tapi yang paling tak percaya, ada Ahli Lembaga Pengarah yang jatuh cintan kat JJ.  hahaha, dulu kemain minat Hindustan, sekarang ni dah berubah minat tu yang nak tergelak hahaha.  Tak pa la, mana tau kot-kot JJ baca and view video ni dia jatuh cinta kat ang ;)..  hehehe


video


In 4 minutes (macam nama korean group plak kan) kami berdiskusi macam-macam benda sampai bila tengok balik video ni memang gelak sorang-sorang padahal tak da la kelako mana pon, just borak-borak kosong tanpa air kopi ja huhuhu.  Berlatarbelakangkan sawah padi yang terbentang luas, haaa memang terbaek la kan tapi sorry kalau video ni terlalu bising sebab kami pon kalau sembang memang macam makcik-makcik yang tengah merewang masa kenduri kawen..

2. Makan roti canai dan capati
Ini lagi tak boleh blah.  Semua tau kan lepas joging kita semua kena makan benda yang berkhasiat, bukan melantak benda-benda macam ni.  Tapi grup kami memang don't care pasal benda ni even sebelum ni ada cikgu yang pesan pasal kesihatan.  hahaha... one day we'll realize bout it.. thanx for the advice cikgu! :)
Nak menambah tenaga punya pasal, kami pon pesan roti canai 3 keping dan capati satu, siap lepak kat mamak tu lagi fuhh memang sengal gila, dengan keadaan yang selekeh yang amat..hahaha sabaq ja la

Walau macam mana pon rupa dan keadaan kami, tu la yang menjadikan kami lebih serasi bersama in one group.  Just be ourselves and don't pretend to be others.  Selekeh pi la macam mana pon kami tak kesah asalkan boleh blah dengan setiap plan GILA yang bakal kami buat hahaha..

Sorry kalau terkasaq bahasa and enjoy the video :)




0 kuman kumin:

 
Blogger design by Laila Mahfol