8.2.12

Susah Jugak Jadi Surirumah nie...

Assalamualaikum...
Dah lama aku tak post any entry kan ! 
Kelam-kabut aku dibuatnya 2hari lepas sampai tak sempat nak online facebook (haaa...yang tue nampak sangat tipu, hehe ) gara-gara mak aku hanya pi rombongan sekolah ke Kelantan je pun.
Dah aku nie bajet kakak mithali, lepas tue aku konpem2 la jadi mangsa kan.
Sini-sana terkejar-kejar, nak habaq mai penat weyhhh...
Kemas rumah, basuh sidai baju, masak (opppsss...takdak la aku masak gulai apa bagai kan, aku masak yang simple2 je, hehe)
2hari baru weyh aku macam dah nak gila, kalo mak aku pi seminggu, ntah2 aku dah masuk tanjung rambutan apa...
Selepas pengalaman 2hari aku nie, baru lah aku nak sedar susah rupanya kalo jadi surirumah SEPENUH MASA nie...macam mana la mak aku dok wat kan selama 20tahun aku hidup nie, aku memang respect abes la...
Tapi bila difikirkan plak,macam mana bila aku dah kawen nanti????
Arggghhhhh...stressssss !!!
Amik orang gaji la jawabnya kowt...hehe