19.8.11

한국 중독

Malam ni ada orang dok booo kat aku kat facebook
sebab like page mamat korea..
meh aku nak kenal mamat korea ni nama die Song Joong Ki oppa!
aku kenal Joong ki dari variety show korea Running man..
ketagih tengok sebab game depa main sangat la best dan teruja..
tanpa disangka sangka tersuka la plak ngan mamat korea ni..


Song Joong Ki
baru ja umur 26 tahun
pelakon
sangat berbudi bahasa


comel kan? kan?
dari variety show turun la plak ketagih lagu-lagu korea
sekarang aku banyak dengar lagu dari penyanyi Kim Jong Kook
suara die sangat sedap..diketegori kan sebagai penyanyi balada..
die pun ada dalam Running man..
umur die dalam 35 tahun dah tua tapi bleh tahan lagi sebab die ada 6 pax..muahaha


Kim Jong Kook dulu dari kumpulan Turbo, 1 group dengan mikey lepas berpecah
 die akhirnya jadi antara salah satu penyanyi korea yang berjaya.
die jugak muncul dalam variety show X-man and family outing
Jong Kook die bleh dikatakan senior la or huang dalam bahasa korea untuk Song Joong Ki
So thats all for tonight! nite peeps and selamat bersahur ;)

Post by wanie




4 kuman kumin:

Cik Ca'ah said...

gilaaaaaaaaaaaaa
hahaha
weh,klw penyanyi balada,
aku suka SG Wannabe
ang try dgr,lg best

Azyyati Elias said...

ehem ehem...
aku support ko wani ;)
wani, hyung la bukan huang... ;)

bestiesbeat said...

azyati~ohhh aku silap
hehehe..aku xpro mcm ko la

Azyyati Elias said...

takpe learn from mistake... :)
nanti dah lama2 mesti pro jugak. hehehe

 
Blogger design by Laila Mahfol