27.8.11

My Future Hubby



Assalamualaikum

Aku minat gila dengan mamat sorang ni, muka tak ada sehensem macam Brad Pitt (ramai kata camtu aku tengok biasa je pon), tak ada la secomel David Archuleta tapi his voice is very amazing sampai aku pn boleh terperasan nak jadik girlfriend dia hahahaha opss sory over bahh..:p
Bruno Mars
Okay okay stop merapu meraban.. jejaka yang aku cakap ni adalah BRUNO MARS!! yaaaa...give me 5!! pap!! 

Aku mmg suka gila dengan mamat nie..mana taknya suara dia mmg boleh buat suma minah dalam dunai nie sawan termasuk la aku hahaha then lagu-lagu dia ada yang mmg tangkap punya hahaha...la ni aku dok layan 'Count On Me' fuhh wa cakap lu terbaekkk!! ampa kena layan haaaa....
 Count On Me Lyrics
If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you

Find out what we're made of
What we are called to help our friends in need

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

If you toss and you turn and you just can't fall asleep
I'll sing a song beside you
And if you ever forget how much you really mean to me
Everyday I will remind you

Find out what we're made of
What we are called to help our friends in need

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh, yeah, yeah

You'll always have my shoulder when you cry
I'll never let go, never say goodbye

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

You can count on me 'cause I can count on you
Ahli Lembaga Pengarah mesti gelak guling-guling la bila baca post aku kali ni..depa tak suka aku jiwang-jiwang sebab depa kata tak sesuai dengan aku huhuhu kengkawan aku bukan jiwang la tapi layan lagu jee hehehe...
Tak pa la, aku pon dah tak ada idea dah ni nanti aku basuh otak and korek idea2 yang dah lama ekkk
Peace :)

1 kuman kumin:

Cik Ca'ah said...

a'ah aku suka gak lagu ni.
takpa la,amik la dia,
aku tak kisah.
mwahaha

 
Blogger design by Laila Mahfol