13.8.11

Final Exam

Finaalllll exam around the corner...tension2..
tak buat revision untuk finance lg account lg law lg...
padahal exam dah dekat!


mood sekarang mood nak balik rumah..
termasuk la mood nak raya..
exam plak habis 3 hari sebelum raya..
iisssshhhhhh menyusah kan betol
lain kali buat la awal!
tapi nak buat macam mana redha je laaaa  -__-"
minggu ni aku main banyak asyik tengok Running man jeee


Best sangat running man ni..lawak habis..addicted!
aku sangat suka joong ki..haa mamat yang pakai snow cap biru 2..comel!
facebook dah malas nak buka sebab tak de yang menarik lagi.
so start tomorrow laptop lempar jauh2! habis final baru kutip balik
so gudluck tuk semua student yang akan final exam next week!
chaiyok2!!!
Post by wanie

1 kuman kumin:

Cik Ca'ah said...

good luck wani :)

 
Blogger design by Laila Mahfol