25.8.11

I'm coming HOME

Alhamdulilah finally final exam dah nak sampai ke penghujung untuk semester ni just tinggal lagi 1killer paper FINANCE.

selepas berhempas pulas study untuk 5 paper,
setelah penat lelah "bermain dan berseronok" selama 4 bulan di Muadzam,
setelah 4 bulan meninggal Penang dan nasik kandaq tercinta,
of course my family too
finally tomorrow i'm going home..
rasa last paper ni macam nak buat halai balai jaa sebab nak balik rumah punya pasai..
wakakak,mesti la tak,nak mampus jatuh pointer aku nanti..
Persiapan raya pun tak dak lagi,sedih. mesti adik dah dapat macam-macam,,
balik mesti die ada modal nak bahan aku, 
rasa sedih sangat sebab ramadhan dah nak habis,
rasa GEMBIRA sebab esok nak balik rumah after examination..yyyeeeeeee 
TAPI highway mesti jem. -__-"

i'm coming home,
i'm coming home,
tell the world i'm coming home.
mesti hampa kata ' bajet jaa budak ni nak balik rumah pun nak canang merata, orang lain pun balik gak'
punya pasai aku laa! tak puas hati mai cakap depan-depan!
tiba2 emo coz stress study

Last but not least, aku tak dak cite pasai persiapan nak raya
but i just want to wish

maaf kalu ada buat salah silap,
terkasar bahasa,
terbuat muka,
tersindir lebih,
marah lebih-lebih.
saya juga manusia biasa..MAAF ;)

Post by wanie




2 kuman kumin:

Cik Ca'ah said...

have a safe journey yawwww~

Azyyati Elias said...

Selamat Hari Raya cik wani tersayanggggg. hehehe

 
Blogger design by Laila Mahfol