13.7.11

Congratulation Anwar Hadi!

Assalamualaikum.

According to this blog, Anwar Hadi menang 3 awards dekat DiGi WWWOW Awards! So,a big yeay to you Anwar Hadi :) FYI,Anwar Hadi menang award untuk kategori Must-follow Personality,Video of the Year dan Blogger of the Year. Menang besaq kot,mana ada orang lain yang menang banyak award macam dia. Lagipun,dia memang layak menang awards ni. Video dengan blog dia pun best,i mean like bukan best yang kosong tapi best yang ada isi. Ada unsur-unsur dakwah,a lil' bit of jokes pastu dia punya english mak aii fasih gila, *memang la dah dia english teacher-to-be kan serius aku envy kot dia boleh cakap english yang fluent cenggitu.

So,hopefully,lepas ni Anwar Hadi akan terus buat video yang best,unsur-unsur dakwah jangan dilupa. InsyaAllah. Oh! we girls here will support you forever and ever and ever. Teehee :)



Lapaq la pulak tengok Anwar Hadi makan nih. Aiseyh!








Diketuk-ketuk oleh Cik Ca'ah.

3 kuman kumin:

sekamar rindu said...

sybas,,,anwar hadi..

*folo ur blog..

bestiesbeat said...

thnx :)
peminat anwarhadi jgak ke ?

Asha said...

suka gak dia. hehe

 
Blogger design by Laila Mahfol