25.7.11

List Must WATCH MOVIES!

So today i nak share my list movies yang patut tengok this year..
aku memang gila tengok movie kt cinema..sebab lebih puas hati dari tengok kt rumah and
cite paling terbaru yang dah aku tengok...

HARRY POTTER and the deathly hallows part 2
harry potter movies aku tengok dari first movie die lagi so sangat wajib tengok ending dia macam mana

and coming soon movies yang aku bakal tonton antaranya :
CAPTAIN AMERICA 
oh my! my hero chris evan yang berlakon..he so hot!
and this movie also my dad feveret movie too ;)

 THREE MUSKETEERS
dalam cite ni ada orlando bloom..awwww my hero jugak
i start kenal die since die berlakon dalam The Lord Of The Rings
and cite ni jugak berdasarkan novel yang ditulis oleh Alexandre Dumas from France
and start published in 1844..wow sangat dah lama.
My dad pernah cite pasal 3 musketeers ni kt i and adik long time ago.
next!

 JACK AND JILL 
pelakon adam sandler

CONAN THE BARBARIAN
cite ni pun my dad kata best and must watch

IMMORTALS
cite ni aku tak pasti pasal apa sangat kita just wait and watch ;)

 TWILIGHT BREAKING DAWN
sapa yang tak mau tengok cite ni habaq mai..cite ni semua orang suka termasuk aku
vampire hensem gila nak mampos and romantik.aku pun nak!

FINAL DESTINATION 5
kita masuk cite bunuh-bunuh plak..cite final destination aku nak habaq jangan tengok
kt tv sebab depa potong habis..so guys sila tengok kt cinema memang real habis bunuh die
dari final destination 1 until 4 memang tidak menghampa kan lansung ;)


MONTE CARLO 
last but no least..cite ciptaan dari disney and also actor from disney Selena gomez awek Justin Bieber
cite ni riang riang ria and cuci otak jika stress

ada lagi movies yang best antaranya Death race 2, Sherlock holmes 2, Real steel tapi malas nak letak poster die..lain kali la plak ok..
so nite peeps ;)

Post by wanie

2 kuman kumin:

Cik Ca'ah said...

weh,wani. ang kna tgk cerita hanna. best gila habaq ang.

bestiesbeat said...

xsempat laa weyy nak tengok hanna..

 
Blogger design by Laila Mahfol